Следвайте Гласове в : Сметката кой ще плаща?; Браво, а вие,

...
Следвайте Гласове в : Сметката кой ще плаща?; Браво, а вие,
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Ненормално е на бежанци да се осигурява лукс, недостижим за голяма част от българите

Следвайте " Гласове " в
: " Сметката кой ще заплаща? " ;  " Браво, а вие, БАЛЪЦИ, продължавайте да плащате налози!!! " ;  " 30 години преход към нищото " ;  “Лъжи, безочливост, тарикатлъци, изменничество! Друго?! Друго,... няма! ”: безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
Още 4 месеца
значи съвсем доникъде на март. Сметката кой ще заплаща?

 
тралала
Значи клекнаха на украинските рекетьори. Срамота. Наистина сме под украинска окупация.
 
Бежанец
Що за двоен морал???
 
teridan
Това е аморално. По две аргументи - първо, тъй като има двойни стандарти за разнообразни бежанци (за сирийските такива условия няма) и второ, тъй като е ненормално на бежанци да се обезпечават разкош, който е неосъществим за огромна част от българите.
 
Добър опит за жлъч, само че..
Те ще са на топло, на чист въздух, добре нахранени, при отлични санитарни условия и ще се радват на прелестна панорама. КАКВА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ, В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА, МОГАТ ДА съдебна експертиза ПОХВАЛЯТ С ТОВА.
 
Балък, та дрънка
Браво, а вие, БАЛЪЦИ, продължавайте да плащате налози!!!
 
Бай Иван
При предходните им митинги, една украинка по този начин ни и дефинира, че сме роми! Така ни дефинират освен съветските македонци, само че и нашите македонци ни афишират за роми и татари! Дали не са прави? По скоро сме овце, тъй като продължаваме да ги траем, че дори и знамето им виси на Софийска община за наш позор!
 
Илиев
Украински мутра с физиономия на фашист,ходи по страните да проси оръжие,а ние абдалите им отглеждаме пасмината в нашите хотели.Българите от карловските села,ще треперят във фургоните тази зима, а украинската злина,ще се шири в комфортните и топли жилища.На това му крещя идиотщина, от най висока категория.
 
Георги
Me & You и целокупния тъп български народ. И няма нищо чудно: Властта се вслушва във волята на презокеанските господари, а не във волята на безгласното стадо. Един пенсионер работил 50 година за тази страна в никакъв случай няма да получи подобен подарък, тъй като.... е безмълвен! Снимките на " бежанците " са добре филтрирани: В моят град е цялостно с юнаци на забележима боеспособна възраст 20-40, които карат лъскави коли с украинска регистрация. Живот! Слабите го духат! Тъпите също!
 
Театърът на Херо Мустафа
се трансформира в цирк. Всяка кукла на конци си има лична стратегия. Всички кукли на конци имат обща стратегия - цирк за народа и евроатлантическо чинно на Съединени американски щати и нато компрадорско държавно управление за закриване на България и изпращане на български наемници на Източния фронт. Нещо което не направиха даже монархо-фашисткото държавно управление на Богдан Филов и българският цар Борис III.
 
Отвратен
След 30 години преход към нищото, България стигна до задънената улица на своето историческо развиване по всички параметри. Властта и обществото са пропити от корупция, държавният уред не извършва обществени и национални функционалности. Всичко е злокачествено болно. Разграбено бе националното благосъстояние в мащаб, невиждан в Европа.
 
Предсмъртна мъка на един народ
Това описвате
 
Рошавата врана
Лъжи, безочливост, тарикатлъци, изменничество! Друго?! Друго,... няма!
 
Наскоро в едно ТВ изявление...
Генерал Шивиков, доста заслужен български върховен офицер, съобщи с принуда. Ако предложат платени задачи в Украина, ще се намерят БГ военни, които за пари ще заминат да убиват руснаци! Пълно, приключено проваляне! Цикълът е затворен 1878-2022, може да се постави за надгробен камък на Третата Българска Държава. Затова /Дачков, не трий!/ - от все сърце да пожелаем на бъдещите еничари - да попаднат на съветски спецназ или на чеченците на Кадиров. Чакаме ги назад като " груз 200 ".
 
майор Майор
Косвеното включване в тази война няма да ни донесе нищо хубаво. Временните дивиденти пред новите господари, сага и да бъдат видяни, скоро ще бъдат забравени заради обстоятелството, че ние постоянно предаваме съдружниците и сътрудниците си.
 
Ретранслатора
" Позицията на България....... ". Че от по кое време имаме позиция бре?! Позицията ни е позицията на Съединени американски щати, преди този момент на Съюз на съветските социалистически републики, а по-преди на нацистка Германия! " Умния човек не се спъва в един и същи камък два пъти "! Толкова за капацитета на политиците ни!
 
братът на Иван Георгиев от Попово
Позицията на България и по този въпрос е позиция " сутерен ". Както нормално.
 
Мария
България това е народът! 90% от този народ не желае, да се дават оръжие за окрайна
 
Георги
Хубаво запълнихте хранилищата със безценен американски газ. Ами в този момент? Как ще спирате инфлацията? Народът в Гърция и Белгия към този момент е по улиците. Скоро в цяла Европа. Още не е хванал кочана!:) Аз зная какво ще извършите: Пропагандата ще бълва мръсотия, че Путин е направил по този начин, а режимите ви ще покажат властническите си зъби и ще се разправяте с деятелите. Да забележим резултатите в обетованата земя first! После ще приказваме отново.:)
 
Най-тъпото е, че ние (нашите лидери) постоянно отчайващо закъсняват
Цяла Европа стачкува поради енергийната бедност която им проведоха която е необратима, изключително след взривяването на съветските потоци и от ден на ден страни упорстват за съкращаване на поддръжката за Украйна, както с $$, по този начин и на вноса на оръжие, и даже прекъсване, както Италия. Точно тогава идва нашия ред - утвърждаваме преко сили военна помощ, а парите ни ги изпращат без даже да ни питат... Имам чувстевото, че главно е акцията по изпразване на арсеналите ни от руско оръжие в подготовка за " превъоръжаването " на БА... Еврото отива по дяволите, а ние ще си счупим краката да бързаме да влезем в ЕЗ и да го приемем... Болни мозъци на натегачи, на които не им дреме дали е евро или лев, заради меката пухена възглавничка (надутите им заплати от бюджетни средства)...
 
В какво се състои най-големият проблем?
Пари ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ЗАРАБОТЯТ. А стопанската система на Европейски Съюз е на патерици. Без първични материали и сила НЯМА произвеждане и НЯМА пари. Виртуалните пари, които се пускат в послание са пирамида или балон, както предпочитате, и един ден ще се спука. А с пирамидите знаете какво става. Цените на ВСЯКА стока скачат непрекъснато и към този момент се опасявам когато отивам да пазаря, а съм с положителни приходи.
teridan
Сумата, която желаят да дадат на Украйна е почти равна на сумата, която желаят да лишават от Унгария. Това наподобява на взимане на парите за Унгария и прехвърлянето им към Украйна. При такава обстановка не е необичайно, че Унгария се опълчва.
 
ВВВВВВВВВ
Редно е бюрократите в Брюксел да си ги извадят тези пари от комисионните.
 
съждител
Мислех да изяснявам за Унгария, а се ядосах и се отплеснах! Ама около другите разсъждения, към този момент може да се разбере по-добре и позицията на Унгария. Поне се надявам! Вижте оня дълъг и комплициран за четене текст на Дейвид Самюелс, който е превела Галя и неизбежно ще стартира да ви светка за красивото бъдеще. Както се викаше - през днешния ден в Съед.Ам.Щати, а утле и в СЪед. Евр.Щати. България я нема в цялата тази скица. Унгария се бори!
 
 
12 Ное 2022236611 Ное 2022419611 Ное 2022312708 Ное 20221158107 Ное 2022602906 Ное 20224456КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022146912 Ное 202241609 Ное 202283824 Sep 20222643
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР